Usynlig tandregulering/tandretning hos din tandlæge i Tyskland

Vi lever i en tid hvor lige tænder associeres med skønhed og succes. Skønhed betyder symmetri, og et symmetrisk ansigt er tiltalende. Ofte springer man over tandreguleringen i teenagealderen, selvom der kunne være behov.

Usynlig tandretning | Usynlig tandregulering | Invisalign

Hos tandlæge Katja Jürgens i Harrislee ved Flensborg tilbyder vi billig tandregulering af høj professionel kvalitet. Vi tilbyder også tandretning med usynlige Invisalign bøjler.

 

Et symmetrisk ansigt med regelmæssige tænder signalerer succes

Vi alle har et ønske om at have flotte, hvide og lige tænder, og vores samfund har en voksende fokus på det ydre. Et symmetrisk ansigt signaliserer skønhed og skønhed associeres med succes. Lige tænder øger din selvtillid og de er nemmere at holde rene. Mange unge mennesker får ikke reguleret deres tænder fordi behandlingen vurderes til ikke at være klinisk nødvendigt.

Her på klinikken tilbyder vi at regulere dine tænder med aligners. Der findes forskellige typer aligners, her i Harrislee bruger vi Harmonie-skinnen. Fordelen ved at bruge Harmonie-skinnen er at den er gennemsigtig, og man kan tage den ud for at spise og rense tænderne, hvilket medfører en tydelig bedre mundhygiejne end ved traditionelle togskinner.

Hvor længe skal jeg gå med skinnen?

Når forundersøgelsen er afsluttet, får vi at vide, hvor mange skinner der skal til. Den først skinne bæres i tre uger, de følgende skinner bæres to uger hver. Skinnen bæres 24 timer i døgnet. Den tages kun ud når du spiser eller børsten dine tænder.

 

Invisalign pris Tyskland - Usynlig bøjle til tandregning

Invisalign usynlig bøjle til tandretning

Korrektion af tandpositioner i voksen alder bliver stadig mere populært. Invisalign er en måde at korrigere dine tænder med en klar og aftagelig skinne.

 

Vi forsøger at undgå tandudtrækning

I tilfælde, hvor der er pladsmangel prøver vi at undgå en tandudtrækning, og reducerer i stedet emaljelag i tændernes mellemrum.

Skal jeg bruge harmoniskinner eller togskinner?

En tandregulering med Harmoniskinner er mere skånsom end en tandregulering med togskinner. Harmoniskinner skåner både tænder og tandvæv. Ligeledes er mundhygiejnen mere effektiv, da skinnen kan tages ud af munden.

Skal jeg gå til efterbehandling efter tandregulering?

Efter at behandlinger er afsluttet, er det nødvendigt at fiksere det opnåede resultat enten med en ståltråd som limes på tændernes inderside eller med en retention-skinne som bæres om natten. Der er ingen tidsbegrænsning på retentionen – det er for resten af livet.

Priser på synlig og usynlig tandregulering/tandretning hos dansk tandlæge i Harrislee ved Flensborg – Invisalign pris Tyskland

I vores klinik i Harrislee ved Flensborg, tæt på grænseovergangen i Kruså, tilbyder vi smertefri tandregulering. Priserne for vores tandretning/tandregulering ligger ofte mærkbart under priserne, du kan opnå hos danske tandlæger.

 

Termin
online buchen
Doctolib

 

top