Paradentosebehandling – Behandling af paradentose i Flensborg, Tyskland

Tandlæge Katja Jürgens er certificeret parodontolog, og har mange års erfaring med parodontosebehandling. Der findes forskellige former for parodontose og tilsvarende forskellige behandlingsformer.

Paradentose behandling Flensborg/Tyskland

Hos tandlæge Katja Jürgens i Harrislee ved Flensborg i Tyskland tilbyder vi behandling af paradentose med smertefri laserbehandling.

 

Hvad er paradentose?

Paradentose er en bakteriel betinget betændelsestilstand i tandkødet samt knoglen omkring de involverede tænder. I dag ved vi, at paradentose kan have en negativ indflydelse på andre systemiske sygdomme, som for eksempel:

  • Diabetes
  • Kroniske hjerte-kar-sygdomme
  • Artritis
  • Under en graviditet har patienten en højere risiko for abort.

Bakterierne findes i din mundflora, og symptomerne kan være dårlig ånde, blødende tandkød, løse tænder og i værste tilfælde tandtab.

Patienter, som har parodontose, har et kraftigt immunreaktion på disse bakteriers stofskifteprodukter. For at bekæmpe bakterierne, aktiverer knoglen celler, som nedbryder knoglen omkring tænderne, hvilket resulterer i at tænderne løsnes og går tabt.

Hvordan bemærker jeg en paradentose?

Dit Immunsystem reagerer på disse bakterier idet din knogle opfordres til at nedbrydes for at “smide tanden ud”. Du bemærker en begyndende paradentose ved tandkødsblødning, rødme, hævelse, dårlig ånde, dannelse af pus (betændelse), tilbagegang af dit tandkød, og ved at dine tænder vandrer og løsnes.

Kan en paradentose helbredes?

Nej, en paradentose kan ikke helbredes, men den kan holdes nede ved at bekæmpe de sygdomsfremkaldende bakterier. Formålet med behandlinger er derfor at kontrollere sygdommen, idet vi gennem regelmæssig tandrensning og tandrodsrensning holder sygdommen nede. Katja Jürgens er certificeret parodontolog, så du kan hos os være sikker på at du for en kvalificeret behandling.

 

Tilbyder vi tilbyder laserbehandling?

Ja, vi tilbyder smertefri laserbehandling, som understøtter os i at desinficere betændte rodkanaler og dybe tandkødslommer. Laserbehandling øger chancerne for, at du kan beholde din tand efter rodkanalbehandling og parodontose.

 

Hvordan behandler vi en paradentose?

Her på klinikken behandler vi din parodontose ved at vi i første omgang måler dine tandkødslommer og ved at tage et røntgenbillede for at få et overblik over din aktuelle parodontale status. For os har det høj prioritet at få betændelsen ud af dit tandkød. Det gør vi idet vi optimerer din mundhygiejne, fjerner al belægning fra dine tænder og tandsten fra dine tænders rødder.

Dine tandkødslommer desinficeres ved hjælp af laser og Chlorhexidin. I svære tilfælde poder vi for den bakterielle sammensætning i dine tandkødslommer og behandler infektionen med Antibiotika, som virker specifikt imod de sygdomsfremkaldende bakterier.

Efter forundersøgelsen podes for bakterier, og i givet fald understøttes behandlingen med antibiotika, som virker specifikt mod din skadelige mikroflora. Dernæst kontrollerer vi din mundhygiejne og vi har evt. forslag til forbedring. Alle hjælpemidler, som vi anbefaler, kan købes på klinikken.

Hvad er en knogleopbygning?

Hos nogle patienter kan vi se et stort knogletab, hvor der opstår såkaldte knoglepocher, som er svært at holde rene. Det er muligt at opfylde knogledefekterne med knogleerstatningsmateriale og Emdogain. Emdogain er et protein, som fremmer knoglevæksten.

Emdogain behandling

Hvis du har en mere udtalt parodontose, og der allerede er store knogledefekter, tilbyder vi her på klinikken behandling med Emdogain. Emdogain er et enzym, som støtter knoglens regeneration. Emdogain appliceres på knoglen ved hjælp af en operation.

Spar penge på paradentosebehandling ved at gå til tandlægen i Tyskland – Paradentose behandling pris

Regninger fra tyske tandlæger accepteres af både Sygesikringen Danmark og kommunerne. I vores tandlægeklinik lige syd for grænsen til Tyskland tilbyder vi smertefri parodontal behandling af dine tænder. Vores priser på behandling af parodontose ligger typisk under niveauet for tandlæger i Danmark.

 

 

Termin
online buchen
Doctolib

 

top