Bidskinner/natskinner hos tandlægen i Tyskland

En bidskinne (eller natskinne) virker ved, at bidskinnen mindsker sammenbid af tænderne, idet den forhindrer at tænderne “går i hak”.

Skærer du tænder, eller presser du tænderne sammen?

Ofte er du som patient ikke klar over, at du skærer med tænder. Det er tit din ægtefælde/kæreste/medbeboer, som gør dig opmærksom på det. Derudover kan du være plaget af:

  • Spændingshovedpine.
  • Slid på tænderne.
  • Dårlig nattesøvn.
  • Smerter i muskulaturen.
  • Tandpine på grund af overbelastning.

Mange patienter har problemer som forårsages ved at vedkommende presser eller skærer med tænderne om natten. Ofte kommer patienten med tyndslidte tænder, som begynder at knække i kanterne.

Efter et stykke tid er tænderne så slidte at biddet sænkes. Dette giver smerter i både kæbeleddet og tænderne. En genopretning af det oprindelige bidniveau indebærer i de fleste tilfælde en omfattende behandling.

Behandling i samarbejde med fysioterapeut

Hensigten med en behandling med bidskinner er at mindske generne. Det er vores mål at behandlingen afsluttes på et tidspunkt, hvor du som patient kan undvære bidskinnen. I samarbejde med en fysioterapeut finder vi ud af hvorfor problemerne er opstået, og hvilken type skinne, der gavner dig mest. Fysioterapeuten instruerer dig i kæbeledsgymnastik og en korrekt arbejdsholdning.

Hvad, hvis jeg har akutte problemer?

I tilfælde af at du har akutte problemer henviser vi dig til en dansktalende fysioterapeut hos Seidon i Flensborg. Her får du vist nogle øvelser som aflaster dit kæbeled.

Priser bidskinner i Tyskland

I vores topmoderne og veludstyrede tandlægepraksis tilbyder vi behandling med bidskinner, med priser på bidskinner og natskinner, som typiske ligger mærkbart under niveauet hos danske tandlæger. Tyske tandlægeregninger accepteres af både Sygesikringen DANMARK og kommunerne.

 

 

top