Bideskinne hos tandlæge i Tyskland

En bideskinne (eller natskinne) virker ved, at bideskinnen mindsker sammenbid af tænderne, idet den forhindrer at tænderne “går i hak”.

Bideskinne tandlæge Tyskland - Hvorfor skærer man tænder

Har du problemer med at du skærer tænder eller presser tændernes sammen vil en bideskinne være en god løsning for dig. Vi samarbejder med fysioterapeut for at finde den bideskinne, der passer bedst til dig.

 

Skærer du tænder, eller presser du tænderne sammen?

Ofte er du som patient ikke klar over, at du skærer med tænder. Det er tit din ægtefælde/kæreste/medbeboer, som gør dig opmærksom på det. Derudover kan du være plaget af:

  • Spændingshovedpine.
  • Slid på tænderne.
  • Dårlig nattesøvn.
  • Smerter i muskulaturen.
  • Tandpine på grund af overbelastning.

Mange patienter har problemer som forårsages ved at vedkommende presser eller skærer med tænderne om natten. Ofte kommer patienten med tyndslidte tænder, som begynder at knække i kanterne.

Efter et stykke tid er tænderne så slidte at biddet sænkes. Dette giver smerter i både kæbeleddet og tænderne. En genopretning af det oprindelige bidniveau indebærer i de fleste tilfælde en omfattende behandling.

Behandling i samarbejde med fysioterapeut

Hensigten med en behandling med bideskinner er at mindske generne. Det er vores mål at behandlingen afsluttes på et tidspunkt, hvor du som patient kan undvære bidskinnen. I samarbejde med en fysioterapeut finder vi ud af hvorfor problemerne er opstået, og hvilken type skinne, der gavner dig mest. Fysioterapeuten instruerer dig i kæbeledsgymnastik og en korrekt arbejdsholdning.

Hvad, hvis jeg har akutte problemer?

I tilfælde af at du har akutte problemer henviser vi dig til en dansktalende fysioterapeut hos Seidon i Flensborg. Her får du vist nogle øvelser som aflaster dit kæbeled.

Priser bidskinner i Tyskland

I vores topmoderne og veludstyrede tandlægepraksis tilbyder vi behandling med bidskinner, med priser på bideskinner og natskinner, som typiske ligger mærkbart under niveauet hos danske tandlæger. Tyske tandlægeregninger accepteres af både Sygesikringen DANMARK og kommunerne.

 

 

Termin
online buchen
Doctolib

 

top