Kosmetisk tandbehandling hos tandlægen ved Flensborg, Tyskland

Kosmetisk tandbehandling indebærer en individuel sammensætning af forskellige behandlingsmuligheder som har til formål at øge symmetrien i dit ansigt.

Hos tandlæge Katja Jürgens i Harrislee ved Flensborg i Tyskland tilbyder vi dig kosmetisk tandbehandling ved brug af tandretning og facadebelægning på dine tænder.

 

Korrektion af dine tænder med harmoniskinner og facadebelægning

Målet for kosmetisk tandbehandling er et flot symmetrisk smil og en klar defineret linje, som løber ned over ansigtet. Det er optimalt, når der kan tegnes en vertikal linje gennem ansigtet, som skærer næsespidsen og midten af læberne. Ansigtet deles i lige store dele. Øjnenes pupiller skal optimalt ligge på samme vertikale linje som mundvigene.

Ved hjælp af tandregulering med Harmoniskinne kan tandstillingen korrigeres, efterfølgende kan tændernes udseende optimeres ved hjælp af veneers. Veneers er facader af keramik som er af høj kosmetisk og æstetisk kvalitet.

Facadebelægningen cementeres på tanden, og dækker hen over misfarvninger og andre afvigelser, som for eksempel størrelse.

Vi vælger gerne Veneers frem for kroner for at spare på sund tandsubstans, siden der skal slibes mindre på tanden.

Spar penge med et tandlægebesøg i Tyskland

Regninger fra tyske tandlæger accepteres af både Sygesikringen Danmark og kommunerne. I vores tandlægeklinik lige syd for grænsen tilbyder vi smertefri kosmetisk behandling af dine tænder. Priserne for kosmetisk behandling (korrektion, harmoniskinner facadebelægning) ligger typisk mærkbart under priserne, der kan opnås i Danmark.

 

 

 

Termin
online buchen
Doctolib

 

top