Tandrensning og rådgivning hos tandlægen i Tyskland

I forbindelse med et tandeftersyn foretages som regel en tandrensning, hvor vi fjerner tandsten, bløde belægninger og misfarvninger.

Der er stor individuel forskel på behovet for tandpleje

Dit tandsæt forandrer sig med årene. Du får lavet fyldninger og kroner og evt. kommer du til at tabe nogle af dine tænder. Hos nogle patienter står tænderne meget tæt, og det betyder at de kan blive vanskeligere at holde tænderne rene. Vi viser dig hvilke hjælpemidler du kan bruge for at øge din tandsundhed. Engang imellem indfarver vi dine tænder for at gøre bakteriebelægningerne synlige. Katja Jürgens er certificeret parodontolog, og er sammen med klinikkens tandplejer meget opmærksom på din parodontale status. For at gøre det nemmere for dig som patient kan du købe alle hygiejneprodukter på klinikken.

Vi tager en vurdering af dit behov for tandrensning

Afhængig af din parodontale diagnose og din hygiejnestatus evaluerer vi, hvor hyppigt du burde for foretaget en professionel tandrensning. For nogle er det svært at holde tænderne rene ved almindelig tandrensning derhjemme. Det kan skyldes at tænderne sidder meget tæt og er svært tilgængelige, eller at du har mange fyldninger og fyldningskanter, som gør hygiejnen uoverskuelig. I nogle tilfælde indfarver vi belægningerne for at gøre bakterierne synlig.

Efter den kliniske undersøgelse og en vurdering af din parodontale status tildeler vi dig en gruppe i følge de nye retningslinjer fra sundhedsstyrelsen. Vi laver regelmæssige røntgenundersøgelser for at se om der udvikler sig et kariesangreb mellem dine tænder og for at se dit knogleforløb.

Spar penge hos tandlægen i Tyskland

Både DANMARK og kommunerne accepterer regninger fra tyske tandlæger. I vores klinik i Harrislee, et par kilometer fra grænsen ved Kruså tilbyder vi smertefri tandbehandling. Oftest ligger priserne for tandrensning hos os væsentligt under niveauet for danske tandlæger.

top