Rodbehandlinger hos tandlægen i Flensborg – Tyskland

De fleste robehandlinger skyldes, at et hul i tanden når helt ind til nerven, så bakterierne trænger ind, og giver betændelse i nerven.

Rodbehandling hos tandlæge i Flensborg Tyskland

Hos tandlæge Katja Jürgens i Harrislee ved Flensborg i Tyskland tilbyder vi dig billig rodbehandling efter nyeste effektive metoder.

 

Hvornår er rodbehandling nødvendig?

De fleste rodbehandlinger udføres på baggrund af en betændelse i tandens nerve. En tand skal altid rodbehandles, når der er gået betændelse i den nerve. Årsagen hertil er klassisk et stort kariesangreb som medfører at bakterier trænger gennem tandens dentin til nerven og forårsager en betændelse som kan være meget smertefuld.

Denne tilstand er en af de hyppigste årsager til, at du som patient har brug for en akut tid hos tandlægen.

Hvad koster en rodbehandling ved dansktalende tandlæge i Tyskland?

Regninger fra tyske tandlæger accepteres af kommuner og Sygesikringen DANMARK. I vores topmoderne tandklinik tilbyder vi smertefri billig rodbehandling til priser, som oftest ligger mærkbart under det danske prisniveau.

Pris for rodbehandling Fra 1.300 kr. Dertil mindst et røntgenbillede, en bedøvelse og gerne en fyldning efter afsluttet rodbehandling.

Se flere tandlæge Flensborg/Tyskland priser

 

Hvad indebærer en rodbehandling?

Formålet med en rodbehandling er at fjerne det betændte væv fra rodkanalerne. Dernæst skal kanalerne desinficeres ved hjælp af chlorhexidin eller natriumhypochlorid. For at forøge desinfektionens virkning kan væsken piskes rundt i rodkanalen.

Der er ingen garanti på rodbehandlinger.

 

Rodbehandling pris hos dansktalende tandlæge i Tyskland

Vi tilbyder laserbehandling mod betændelse i tandroden

Laserbehandling er smertefrit og hjælper os til at desinficere betændte rodkanaler og dybe tandkødslommer. Laserbehandling øger chancerne for at du kan beholde din tand efter parodontose og rodkanalbehandling.

 

Vi har den nyeste viden om rodbehandling

I de seneste år er der blevet forsket meget omkring rodbehandling, og der kan i dag tilbydes er del ekstra ydelser, som forbedrer behandlingens prognose. Rodbehandlingens mål er at eliminere bakterier. Her på klinikken bruger vi engangsnåle for at undgå forurening, og for at få en indvendig glat og bakteriefri rodoverflade. Dernæst skylles med desinfektionsmiddel og evt. en laserbestråling. For at øge desinfektionen kan væsken piskes rundt i selve rodkanalen.

Vi stiller præcise billeddiagnoser inden behandling

Vores tandlægeklinik råder over noget at markedets bedste udstyr til billeddiagnostik. Med avanceret røntgenudstyr får vi fremstillet nøjagtige tredimensionelle billeder af de problematiske områder, og kan derfor altid lave behandlingerne med stor præcision. Læs mere om tredimensionelle røntgenbilleder

 

Termin
online buchen
Doctolib

 

top