Rodbehandlinger hos tandlægen i Flensborg – Tyskland

De fleste robehandlinger skyldes, at et hul i tanden når helt ind til nerven, så bakterierne trænger ind, og giver betændelse i nerven.

Hvornår er rodbehandling nødvendig

De fleste rodbehandlinger udføres på baggrund af en betændelse i tandens nerve. En tand skal altid rodbehandles, når der er gået betændelse i den nerve. Årsagen hertil er klassisk et stort kariesangreb som medfører at bakterier trænger gennem tandens dentin til nerven og forårsager en betændelse som kan være meget smertefuld.

Denne tilstand er en af de hyppigste årsager til, at du som patient har brug for en akut tid hos tandlægen.

Hvad indebærer en rodbehandling?

Formålet med en rodbehandling er at fjerne det betændte væv fra rodkanalerne. Dernæst skal kanalerne desinficeres ved hjælp af chlorhexidin eller natriumhypochlorid. For at forøge desinfektionens virkning kan væsken piskes rundt i rodkanalen.

Der er ingen garanti på rodbehandlinger.

 

Vi tilbyder laserbehandling mod betændelse

Laserbehandling er smertefrit og hjælper os til at desinficere betændte rodkanaler og dybe tandkødslommer. Laserbehandling øger chancerne for at du kan beholde din tand efter parodontose og rodkanalbehandling.

 

Nyeste viden om rodbehandling

I de seneste år er der blevet forsket meget omkring rodbehandling, og der kan i dag tilbydes er del ekstra ydelser, som forbedrer behandlingens prognose. Rodbehandlingens mål er at eliminere bakterier. Her på klinikken bruger vi engangsnåle for at undgå forurening, og for at få en indvendig glat og bakteriefri rodoverflade. Dernæst skylles med desinfektionsmiddel og evt. en laserbestråling. For at øge desinfektionen kan væsken piskes rundt i selve rodkanalen.

Spar penge ved at gå til tandlæge i Tyskland

Regninger fra tyske tandlæger accepteres af kommuner og Sygesikringen DANMARK. I vores topmoderne tandklinik tilbyder vi smertefri billig rodbehandling til priser, som oftest ligger mærkbart under det danske prisniveau.

top