Implantater hos tandlægen i Harrislee, Tyskland

Et tandimplantat er en titanskrue, som kan opereres ind i knoglen og fungere som en kunstig tandrod.

Tandimplantat pris Tyskland - Tandlæge Flensborg implantat

Hos tandlæge Katja Jürgens i Harrislee ved Flensborg i Tyskland tilbyder vi tandimplantater i høj kvalitet til påsætning af kroner, broer og proteser.

 

Hvad er et tandimplantat?

Et implantat er en kunstig tandrod af metal, som erstatter roden af den tabte tand. På implantater kan man sætte kroner, broer og tandproteser.

Man vælger ofte implantatløsningen for ikke at beskadige nabotænderne. Det kan også være fordi, der ikke er flere tænder tilbage, som kan bruges til en protetisk konstruktion. Vi indsætter selv implantater på vores klinik. I tilfælde af at din knoglesituation er kompliceret henviser vi til en specialtandlæge i kirurgi. En gang imellem er der ikke nok knoglevæv for at et implantat kan sættes ind, i disse tilfælde overvejer vi en knogleopbygning.

Inden du kan få et implantat, er det nødvendigt at vi undersøger din knogles højde, tykkelse og kvalitet. Hvis du har et reduceret knogletilbud kan knoglen bygges op. Hvis det er tilfældet henviser vi dig til en specialtandlæge for kirurgi i Flensborg.

Her på klinikken tilbyder vi en- og to-fase implantater:

Hvad er et en-fase tandimplantat?

Et en-fase implantat indebærer at du kun har behov for en operation. Efter at implantatet er sat ind i knoglen stikker en del af den ud af slimhinden og må ikke belastes. Af kosmetiske årsager bruger vi kun en-fase implantater i kindtandsregionen.

Hvad er et to-fase tandimplantat?

Ved et to-fase implantat har du brug for to operationer. Ved den første operation sættes implantatet i knoglen og ved den anden operation (oplukningsoperationen) etableres en forbindelse mellem implantatet i knoglen og mundhulen. Et to-fase implantat er nødvendigt i forbindelse med en knogleopbygning og et sinusløft for at beskytte implantatet imod infektioner.

 

Fiksering af implantater med kugleled

 

Fiksering af implantater med kugleled

For at kunne fiksere implantater monterer vi kugleled i kæben.

Nye tandimplantater er en langvarig proces

Det er vigtigt at huske, at helingsfaser skal overholdes. I overkæben tager det 6 måneder inden implantatet må belastes. I underkæben tager det 3 måneder før kronen kan påsættes. Når du er på klinikken overvejer vi sammen med dig, om du har brug for en overgangsløsning i den periode.

Tandimplantat pris Tyskland – Spar penge på implantater ved Flensborg i Tyskland

I vores klinik i Harrislee ved grænseovergangen i Kruså tilbyder vi smertefri tandbehandling, til attraktive priser for tandimplantater, som ofte ligger en del under under priserne hos danske tandlæger.

 

Termin
online buchen
Doctolib

 

top