Tandkroner og tandbroer – Mærkbar besparelse i Flensborg, Tyskland

Hvis din tand er blevet så ødelagt, at den ikke mere kan holde på en fyldning, er det nødvendigt at sætte en krone på tanden. Det indebærer at vi sliber på din tand, så den får en ny form, og at der er plads nok til både metal og keramik.

Vælg mellem flere typer broer

Når din tand gennem årene er blevet slidt, så den ikke længere kan repareres med en fyldning, er det nødvendigt med en krone for at kunne din tand og dens funktion. Du kan vælge forskellige typer af kroner og broer:

  • Guldkroner
  • Metal-keramik-kroner
  • Keramiske kroner

Vi vælger i fællesskab en type og en farve, som passer til din stil og dine andre tænder. Tandkronen skal passe i både højden og bredden.

Keramikkroner til fortænder – Metalkeramik til kindtænder

Er det en fortand, vælger vi gerne keramikkroner for at undgå synlige mørke metalkanter. Årsagen er, at dit tandkød altid vil trække sig lidt tilbage, så kronekanten med tiden bliver synlig. I kindtandregionen har det vist sig at metal-keramik kroner er mere stabile.

 

Implantat opereret ind i kæbeknoglen.

Keramikkrone monteret på implantat.

 

Forsigtighed ved allergi og valg af materialer

Vi er meget opmærksom med hensyn til allergi imod metaller, så husk at informere os, hvis du har allergi. Ligeledes bestræber vi os på ikke at kombinere for mange forskellige materialer i din mundhule for at undgå reaktioner mellem materialerne.

Spar penge på tandbroer og kroner i Tyskland

Tyske tandlægeregninger accepteres af både Sygesikringen DANMARK og kommunerne. I vores veludstyrede og topmoderne tandklinik ved Flensborg tilbyder vi smertefri tandbehandling, med priser for andkroner og tandkroner som ofte ligger under niveauet for danske tandlæger.

top