Tandkroner og tandbroer – Mærkbar besparelse i Flensborg, Tyskland

Hvis din tand er blevet så ødelagt, at den ikke mere kan holde på en fyldning, er det nødvendigt at sætte en krone på tanden. Det indebærer at vi sliber på din tand, så den får en ny form, og at der er plads nok til både metal og keramik.

Tandbro og tandkrone priser i Tyskland

Hos tandlæge Katja Jürgens i Harrislee ved Flensborg tilbyder vi dig billige tandkroner og tandbroer udført i høj faglig kvalitet.

 

Hvilken type krone eller bro kan jeg vælge?

Når din tand gennem årene er blevet slidt, så den ikke længere kan repareres med en fyldning, er det nødvendigt med en krone for at kunne din tand og dens funktion. Du kan vælge forskellige typer af kroner og broer:

  • Guldkroner
  • Metal-keramik-kroner
  • Keramiske kroner

Vi vælger i fællesskab en type og en farve, som passer til din stil og dine andre tænder. Tandkronen skal passe i både højden og bredden.

Skal jeg vælge forskellig type krone til fortænder og kindtænder?

Er det en fortand, vælger vi gerne keramikkroner for at undgå synlige mørke metalkanter. Årsagen er, at dit tandkød altid vil trække sig lidt tilbage, så kronekanten med tiden bliver synlig. I kindtandregionen har det vist sig at metal-keramik kroner er mere stabile.

 

Tandimplantat opereret ind i kæbeknoglen

Tandimplantat opereret ind i kæbeknoglen.

Keramisk tandkrone monteret på implantat

Keramisk tandkrone monteret på implantat.

 

Hvad koster en tandkrone? – Spar penge tandlægebesøg hos dansk tandlæge i Tyskland

Hvad koster en tandkrone i Tyskland? – Tyske tandlægeregninger accepteres af både Sygesikringen DANMARK og kommunerne. I vores veludstyrede og topmoderne tandklinik ved Flensborg tilbyder vi smertefri tandbehandling, med priser for tandkroner og tandkroner som ofte ligger under niveauet for danske tandlæger. Herunder ser du et udvalg af priser:

Pris treleddet bro 9.000 kr. Lavet af ren keramik. inkl. aftryk og teknik.
Pris keramisk tandkrone 3.980 kr. Inkl. aftryk og teknik.
Pris tandkrone med støbt stiftopbygning 4.530 kr. Man kan vælge mellem en støbt stiftopbygning eller en standard titanskrue. Den støbte stiftopbygning holder altid bedre.
Pris for en tandkrone på implantat 8.950-9.990 kr. Vi arbejder kun med mærkevarer, som yder 5 års garanti.

Se flere tandlæge Flensborg/Tyskland priser

 

Forsigtighed ved allergi og valg af materialer

Vi er meget opmærksom med hensyn til allergi imod metaller, så husk at informere os, hvis du har allergi. Ligeledes bestræber vi os på ikke at kombinere for mange forskellige materialer i din mundhule for at undgå reaktioner mellem materialerne.

 

Termin
online buchen
Doctolib

 

top