Billig tandprotese hos tandlæge i Tyskland – Dansktalende tandlæger ved Flensborg

Der findes forskellige slags proteser (ofte kaldet gebis), som har det til fælles, at de kan kan tages ud af munden og sættes på plads igen. Proteser kræver jævnlig kontrol og justering. Justeringernes hyppighed er afhængig af ændringer i dine knogler, og dermed meget individuelle.

Billig tandprotese i Tyskland - Tandproteser priser

Hos Tandlæge Katja Jürgens i Harrislee ved Flensborg i Tyskland tilbyder vi tandproteser i form af helproteser og delproteser i høj kvalitet.

 

Hvad er en helprotese?

En helprotese erstatter alle dine tænder i enten over- eller underkæben, når du ikke har egne tænder tilbage.

Hvad er en delprotese?

En delprotese erstatter kun de tænder, som du mangler, og bliver tilpasset dit resttandsæt. Den fastholdes ved hjælp af metalbøjler, som omslutter dine egne tænder.

 

Hvad er en smileprotese

Hvad er en smileprotese/overgangsprotese

En smile- eller overgangsprotese erstatter som regel en eller flere tænder og bruges i perioder, hvor du som patient afventer en helingsfase. Overgangsprotesen kan fjernes når den endelige behandling er afsluttet.

 

Hvad er en teleskopprotese

En teleskopprotese er principielt også en delprotese. Den erstatter de manglende tænder med protesetænder. Protesen fastholdes dog ikke ved hjælp af bøjler, men bliver fastgjort på teleskopkroner. Teleskopkroner er konusformede metalkroner, som gerne sættes på tænder med lange, kraftige rødder, så disse tjener som ankertænder for teleskopprotesen. Teleskopprotesen giver en bedre belastning på ankertænderne end den normale bøjleprotese. Den sidder mere stabilt og opnår et både kosmetisk og æstetisk højere niveau.

Hvad er en implantatbåret protese?

En implantatbåret protese ligner i princippet en teleskopprotese. Efter at du har fået indopereret implantater, kan en protese fastgøres på implantaterne forudsat at din knogle er stærk nok, og at helingsfasen er afsluttet. En implantatprotese i overmunden er 50, og alle dine smagsløg kan smage maden igen. Dette opfatter de fleste patienter som stor gevinst for livskvaliteten.

Hvordan renser jeg min protese?

Alle proteser bør renses to gange om dagen, ligesom du gør med dine egne tænder. Du renser mere effektivt, når du bruger en protesetandbørste og tandpasta uden slibemidler. Slibemidler laver ridser i protesens overflade, og der sætter sig bakterier som misfarver protesen.

Tandprotese pris i Tyskland – Hvad koster en tandprotese

I vores klinik i Harrislee ved grænseovergangen i Kruså tilbyder vi smertefri tandbehandling i høj kvalitet til fair priser. Priserne for vores tandproteser ligger ofte en del under de priser, du kan opnå hos danske tandlæger.

 

 

Termin
online buchen
Doctolib

 

top