Dette website anvender cookies. Bl.a. til indsamling af statistik. Se vores privatlivspolitik.
 
Katja Jürgens - Tandlæge i Tyskland - Flensborg

Dansktalende tandlæge i Harrislee ved Flensborg kun 3 km fra grænsen

Velkommen hos
Tandlæge Katja Jürgens

 
 

Usynlig tandregulering/tandretning hos tandlægen i Tyskland

Vi lever i en tid hvor lige tænder associeres med skønhed og succes. Skønhed betyder symmetri, og et symmetrisk ansigt er tiltalende. Ofte springer man over tandreguleringen i teenagealderen, selvom der kunne være behov.
 

Usynling tandregulering - Tandretning voksne

Et symmetrisk ansigt signalerer succes

Vi alle har et ønske om at have flotte, hvide og lige tænder, og vores samfund har en voksende fokus på det ydre. Et symmetrisk ansigt signaliserer skønhed og skønhed associeres med succes. Lige tænder øger din selvtillid og de er nemmere at holde rene. Mange unge mennesker får ikke reguleret deres tænder fordi behandlingen vurderes til ikke at være klinisk nødvendigt.

Her på klinikken tilbyder vi at regulere dine tænder med aligners. Der findes forskellige typer aligners, her i Harrislee bruger vi Harmonie-skinnen. Fordelen ved at bruge Harmonie-skinnen er at den er gennemsigtig, man kan tage den ud for at spise og rense tænderne, hvilket medfører en tydelig bedre mundhygiejne end ved togskinner.

Hvor længe skal jeg gå med skinnen?

Når forundersøgelsen er afsluttet, får vi at vide, hvor mange skinner der skal til. Den først skinne bæres i tre uger, de følgende skinner bæres to uger hver. Skinnen bæres 24 timer i døgnet. Den tages kun ud når du spiser eller børsten dine tænder.

Vi forsøger at undgå tandudtrækning

I tilfælde, hvor der er pladsmangel prøver vi at undgå en tandudtrækning, og reducerer i stedet emaljelag i tændernes mellemrum.

Harmoniskinner eller togskinner?

En tandregulering med Harmoniskinner er mere skånsom end en tandregulering med togskinner. Harmoniskinner skåner både tænder og tandvæv. Ligeledes er mundhygiejnen mere effektiv, da skinnen kan tages ud af munden.

Efter behandlingen

Efter at behandlinger er afsluttet, er det nødvendigt at fiksere det opnåede resultat enten med en ståltråd som limes på tændernes inderside eller med en retention-skinne som bæres om natten. Der er ingen tidsbegrænsning på retentionen - det er for resten af livet.

Priser på tandregulering/tandretning hos tandlægen i Tyskland

I vores klinik i Harrislee ved Flensborg, tæt på grænseovergangen i Kruså, tilbyder vi smertefri tandregulering. Priserne for vores tandretning/tandregulering ligger ofte mærkbart under priserne, du kan opnå hos danske tandlæger.

 

 

 

 

Tandlæge Katja Jürgens

Am Markt 8
24955 Harrislee
Flensborg / Tyskland

Åbningstider og Kontakt

Mandag, tirsdag og torsdag: 08.00-12.30 og 14.30-18.00
Onsdag og fredag: 08.00-14.00
Telefon: 0049 461 700 2412
E-mail: katja@katjatand.dk

Privatlivspolitik

Vores cookie- og persondatapolitik