Dette website anvender cookies. Bl.a. til indsamling af statistik. Se vores privatlivspolitik.
 
Katja Jürgens - Tandlæge i Tyskland - Flensborg

Dansktalende tandlæge i Harrislee ved Flensborg kun 3 km fra grænsen

Velkommen hos
Tandlæge Katja Jürgens

 
 

Regelmæssigt tandeftersyn efter Sundhedsstyrelsens nye retningslinjer

Her på klinikken i Harrislee ved Flensborg anbefaler vi vores patienter at komme til et regelmæssigt tandeftersyn. Det er vores hensigt, at opdage karies og parodontale skader i begyndelsen, og indlede en individuelt tilpasset behandling, inden tandskaden udvikler sig. Vi følger den sundhedsstyrelsens retningslinjer for inddeling i kategorier
 

Regelmæssig tandeftersyn hos tandlægen i Flensborg

Hvor ofte skal jeg gå til tandeftersyn?

Efter undersøgelsen bliver du tildelt en kategori, det er enten den grønne, den gule eller den røde kategori, idet Sundhedsstyrelsen har indført nye kliniske retningslinjer.

Alt efter hvilken kategori, du tilhører, beslutter vi sammen med dig, hvor store intervallerne mellem dine tandlægebesøg hos os i Harrislee/ Flensborg bør være, jvf. Tandlægeforeningen: Fakta om de nye regler

Hvornår er jeg grøn?

Du tilhører den grønne kategori såfremt du ikke har en aktiv karies eller betændelsestilstand/parodontitis i din mundhule. Du er berettiget til at få tilskud til undersøgelse og tandrensning hver 12. måned. Du er velkommen til at få renset dine tænder oftere, dog uden tilskud.

Hvornår er jeg gul?

Du bliver tildelt den gule kategori, hvis du har aktive sygdomme i din mundhule. I det tilfælde vurderer vi her på klinikken i Flensborg, hvordan du kan forbedre din tandstatus. Vi vejleder dig og indkalder efter behov. Målet er, at du kommer tilbage i den grønne kategori.

Hvornår er jeg rød?

Du bliver tildelt den røde kategori, når vi her på klinikken må konstatere at du ikke kan genoprette din mundsundhed ved selv at gøre en indsats. I det tilfælde kan du få tilskud til flere forebyggende behandlinger.

Hvordan får man huller i tænderne?

Et klassisk kariesangreb (et hul i tanden), dannes ved at bakteriernes stofskifteprodukter (syrer), opløser den hårde tandsubstans. Bakterierne kommunikerer med hinanden, og danner et netværk, som klistrer på tandens overflade. Dette netværk kaldes for plaque og ernærer sig fra madrester, gerne sukker. Meget sukker betyder hurtig vækst og meget syre. Vi ser det som vores fornemmest opgave at vise dig, hvordan du mest effektivt holder bakterierne nede.

Hvordan behandler man kariesangreb

Når skaden er sket, er det nødvendigt at behandle kariesangrebet. Som regel vælger vi at bedøve tanden og fjerne kariesvævet. Defekten i tanden fyldes som regel op med plast. I tilfælde af at kariesangrebet er lille, og er placeret mellem tænderne, kan det stoppes ved hjælp af Icon-Kariesinfiltration uden at bore. Behandlingen indebærer, at den defekte tandoverflade bliver renset og infiltreret med en lak som stopper kariesudviklingen.

Spar penge med tandlægebesøg i Tyskland

Regninger fra tyske tandlæger accepteres af Sygesikringen DANMARK. I vores topmoderne tandklinik tilbyder vi smertefri tandbehandling, med priser på tandeftersyn og kariesbehandling, som oftest ligger under tilsvarende ydelser i Danmark.

 

 

 

 

Tandlæge Katja Jürgens

Am Markt 8
24955 Harrislee
Flensborg / Tyskland

Åbningstider og Kontakt

Mandag, tirsdag og torsdag: 08.00-12.30 og 14.30-18.00
Onsdag og fredag: 08.00-14.00
Telefon: 0049 461 700 2412
E-mail: katja@katjatand.dk

Privatlivspolitik

Vores cookie- og persondatapolitik